Pia Paavilainen , PsM

Olen toiminut pitkään henkilöstöalan konsultoinnin parissa ja vuosien varrella minulle on kertynyt mittava kokemus eri toimialojen suorahauista, julkisista hauista ja henkilöarvioinneista. Minulla on psykologin koulutus ja laaja opintokokonaisuus myös taloustieteissä sekä pitkä kokemus yrittäjänä toimimisesta.

Olen henkilöarvioinnin sertifikaatin omaava psykologi ja jatkoin aikanani opintojani yritystaloustieteessä. Varmaankin ennakoiden tulevaa tein yritystalouden lopputyön yrittäjyydestä uravalintana. Omaan yrittäjyysvalintaani olen tyytyväinen.

Haluan tehdä työtä avoimessa ja innovatiivisessa yrityksessä, jossa osaamista ja asiakkuuksia jaetaan, jossa kaikki ottavat vastuuta yrityksen toiminnasta ja jossa nautitaan myös matkasta. Sellainen on HRS.

Kotona minulla on mies ja lukioikäinen poika. Tytär on jo lentänyt pesästä ja nykyisessä elämänvaiheessa aikaa jää entistä enemmän myös lapsuuden unelmalle, omalle hevoselle.

Haluan tehdä työtä avoimessa ja innovatiivisessa yrityksessä, jossa osaamista ja asiakkuuksia jaetaan, jossa kaikki ottavat vastuuta yrityksen toiminnasta ja jossa nautitaan myös matkasta.