Toni Koskinen , PsM

Olen kulkenut monen mutkan kautta, ennen kuin löysin oman alani. Ensimmäinen ammattini oli metsätalousteknikko, jossa sain myös ensimmäisen kokemukseni yrittäjyydestä. Armeijan jälkeen toimin laskuvarjojääkärikoulussa kouluttajana muutaman vuoden. Oma alani löytyi kuitenkin lopulta ihan toisaalta ja päätin lähteä yliopistoon opiskelemaan itseni psykologiksi. Sillä tiellä olen edelleen ja viimeiset 20 vuotta olen toiminut konsulttiyrityksissä mm. osaamispäällikkönä, tulosyksikön vetäjänä, advisorina, asiakkuusjohtajana, toimitusjohtajana ja yrittäjänä.

Minulla on pitkä kokemus monipuolisista rekrytointiprosesseista, on sitten kysymys suorahausta, julkisista hauista tai arvioinneista. Olen myös tehnyt paljon työtä outplacementin, johtoryhmävalmennusten ja coachingin saralla.

Omassa työssäni ja työyhteisössäni arvostan joustavuutta, innovatiivisuutta ja sujuvaa päätöksentekoa. Haluan olla vaikuttamassa asioihin sekä kantaa vastuuta. Sekä omassa työyhteisössäni että yhteistyössä asiakkaiden kanssa pidän tärkeänä luottamuksellisuutta, rehellisyyttä ja ihmisten aitoa kohtaamista.

Vapaa aikaani vietän tiiviisti perheeni parissa. Kotona minulla on vaimo ja kaksi nuorta poikaa. Aina kun se vain on mahdollista, karkaan pelaamaan golfia ja urheilemaan.

Sekä omassa työyhteisössäni että yhteistyössä asiakkaiden kanssa pidän tärkeänä luottamuksellisuutta, rehellisyyttä ja ihmisten aitoa kohtaamista.