Tarja Kohtamäki , PsM

Kokemusta minulle on kertynyt liikkeenjohdon konsultin työstä parinkymmenen vuoden ajalta. Olen toiminut erään konsulttiyrityksen tulosyksikön johtajana ja Tampereen aluejohtajana tehden aktiivisesti myös asiakastyötä. Asiantuntemukseeni kuuluvat erityisesti yritysjohdon rekrytoinnit suorahaun tai julkisen haun keinoin, johtamisen ja esimiestyön kehittäminen sekä johtoryhmätyön kehittäminen. Psykologin koulutuksen lisäksi minulla on psykologisten henkilöarvioiden sertifikaatti, olen valmistunut johtamisen ja esimiestyön työnohjaajaksi, olen myös sertifioitu Business Coach.

Keväällä 2011 suoritin myös HHJ- tutkinnon. Pidän tärkeänä itseni jatkuvaa kehittämistä, ”vierivä kivi ei sammaloidu”.

Minulle on tärkeää, että HRS:ssä toimitaan hyvin asiakas- ja ihmisläheisellä tavalla, ja toimeksiantoihin perehdytään syvällisesti. Meillä huolehditaan myös asiantuntijoiden jaksamisesta ja asiantuntijat tekevät tiivistä yhteistyötä. Hyvä yhteishenki ja keskinäinen luottamus on ykkösasia!

Minulla on jo aikuiset lapset. Vapaa-aikani kuluu mökillä kauniin Näsijärven rannalla.

 
Meillä huolehditaan myös asiantuntijoiden jaksamisesta ja asiantuntijat tekevät tiivistä yhteistyötä. Hyvä yhteishenki ja keskinäinen luottamus on ykkösasia!