Outi Kärkkäinen , PsM

Työelämän psykologian parissa toimiminen on kiehtonut minua opiskeluajoistani lähtien. Olen nyt työskennellyt tällä alalla reilun kymmenen vuoden ajan hyvin laaja-alaisesti eri toimialoja edustavien organisaatioiden parissa. Kokemukseni näkyy joustavassa, mutkattomassa ja aidosti asiakaslähtöisessä työotteessani. Minulla on vahva osaaminen erityisesti rekrytoinneista, psykologisista henkilöarvioinneista sekä ura- ja tiimivalmennuksista. Tavoitteenani on tukea asiakkaitani kaikissa organisaation elinkaaren vaiheissa; rekrytoinneista henkilöstön ja esimiestyön kehittämiseen, työhyvinvoinnin tukemiseen sekä muutostilanteiden läpivientiin.

Psykologin koulutuksen ja henkilöarvioinnin sertifikaatin lisäksi olen suorittanut laajan, 2,5 vuoden mittaisen Johdon ja esimiesten työnohjaaja/coach-koulutuksen. Pitkäjänteinen ja luottamuksellinen asiakassuhteen kehittäminen sekä laadusta tinkimätön työote ovat olennainen osa sekä minun että HRS Advisorsin arvomaailmaa.

Minulle paras tapa irrottautua arjesta on hevostalleilla puuhaaminen; olen harrastanut ratsastusta 7-vuotiaasta saakka. Lisäksi viihdyn lenkkipoluilla, hiihtoladuilla sekä perheen ja ystävieni kanssa rentoutuen. Olen aina ollut kiinnostunut eri kulttuureista ja nautin matkustelemisesta. Kehitän kulttuurintuntemustani myös konkreettisesti opiskelemalla arabian kieltä ja seuraamalla yhteiskunnallisia keskusteluja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Pitkäjänteinen ja luottamuksellinen asiakassuhteen kehittäminen sekä laadusta tinkimätön työote ovat olennainen osa sekä minun että HRS Advisorsin arvomaailmaa.