Seija Raesola , KTM, Coach

Olen salaa jopa hieman ylpeä itsepintaisesti harmaantuvista hiuksistani, sillä se tarkoittaa että olen ehtinyt jo elää ja kokea organisaatioelämän koukeroita omakohtaisesti. Olen työskennellyt 25 vuotta erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä ja rooleissa, kuten esimiehenä, johtoryhmäläisenä, toimitusjohtajana, suorahakukonsulttina, organisaatioiden kehittäjänä, business coachina ja valmentajana.

Kauppatieteilijän koulutustani olen täydentänyt psykologian laajoilla opinnoilla, useilla coach-sertifioinneilla sekä organisaatiokonsultoinnin systeemisillä ja psykodynaamisilla opinnoilla.

Tutkin uteliaasti ja innostuneesti työelämän muutosilmiöitä ja näen valtavasti mahdollisuuksia yhä parempaan johtajuuteen ja onnellisempaan työelämään – ja sitä kautta tehokkuuteen ja tuottavuuteen.

Uskon että oikeilla avainhenkilöiden valinnoilla ja ammattimaisella kehittämisellä saadaan organisaatioon sen strategian mukaista vaikutusta – ja tulosta. Menestys syntyy ihmisistä. Työskentelen aina tinkimättömästi, oli sitten kysymys rekrytoinneista tai valmentamisesta, asiakas ansaitsee vain parasta.

Vapaa-ajalla sydämeni on vienyt pieni koira nimeltä Bobby. Bobbyn myötä matkailuharrastukseni on muuttanut muotoaan, mutta pyöräilyreissuilla Bobbykin viihtyy vauhdin huumassa. Mieheni kanssa asustamme Turun keskustassa, Aurajoen tuntumassa.

Työskentelen aina tinkimättömästi, oli sitten kysymys rekrytoinneista tai valmentamisesta, asiakas ansaitsee vain parasta.