PIA ADLIVANKIN , Managing Director, CEO

Ennen Linnanmäen Huvipuistoon siirtymistä vuonna 2014 tein pitkän uran hotelli- ja matkailualalla mm. monessa kansainvälisessä hotelliketjussa ulkomaillakin. Olin myös mukana avaamassa Hartwall Areenaa vuonna 1997. Kävin hotellialan liikkeenjohdollisen koulutuksen Suomessa ja sen jälkeen lähdin jatko-opiskelemaan Cornell Universityn Hotel management ohjelmaan, New Yorkin osavaltioon.

Tällä hetkellä toimin kolmessa luottamustehtävässä HRS Advisoryn Supervisory Board jäsenyyden rinnalla.

Olen huvipuistotoimialan kattojärjestö IAAPA:n (International Association for Amusement Parks and Attractions) kansainvälisen hallituksen jäsen. Olen kansainvälisen Momentum Leisuren, joka rakentaa teemapuistoja Puolaan, Supervisory Board jäsen. Ja kolmanneksi olen Helsingin Diakonissalaitoksen Valtuuskunnan jäsen.

Vapaa-ajalla nautin matkustelusta, mökkeilystä, sisä- ja ulkopyöräilystä, hyvästä ruoasta perheen ja ystävien kanssa, lukemisesta ja elokuvista.

Erityisosaamisekseni voisi mainita innostavan työkulttuurin rakentamisen henkilöstön työhyvinvoinnin kautta, jossa kaikilla on yhteinen ymmärrys yrityksen strategiasta ja innostuneesti yhdessä saavutetaan asetetut tavoitteet.

Työelämän murroksessa pärjäävät parhaiten yritykset, joissa on innostava yhteisesti jaettu strategia ja tavoitteet, ja jossa jokainen ymmärtää ja voi vaikuttaa, miten tavoitteiden saavuttamiseen päästään.  Motivoiva työkulttuuri luodaan yhdessä ja ihmiset kokevat voivansa kehittyä työssään ja kokevat että heidän työllään on merkitystä. Asiakaspalveluyrityksissä asiakkaiden odotukset voidaan jokaisella kohtaamisella ylittää vain silloin, kun henkilöstö on sitoutunut yrityksensä menestykseen ja kokevat, että myös heidän omaan työhyvinvointiinsa panostetaan.

Työelämän murroksessa pärjäävät parhaiten yritykset, joissa on innostava yhteisesti jaettu strategia ja tavoitteet ja jossa jokainen ymmärtää, ja voi vaikuttaa, miten tavoitteiden saavuttamiseen päästään.