Antti Lahtinen , PsM

Psykologina olen innostunut yksilöllisyyden ohella erityisesti systeemisestä lähestymistavasta, jossa ihmisen persoonallisuus rakentuu osana yhteisöä ja sen monimutkaisten vuorovaikutusten verkkoa. Työ ja sen mielekäs organisoituminen ovatkin olleet kiinnostuksen kohteenani jo pitkään. Uskon, että järjestelmällisellä ja päättäväisellä tekemisellä pystymme luomaan elinvoimaisempaa ja kukoistavampaa suomalaista työelämää askel kerrallaan. Rekrytointi, psykometriikka sekä valmennusprosessit ovat olleet minulle konkreetteja tapoja auttaa ihmisiä ja yhteisöjä löytämään toisensa sekä ymmärtämään omia vahvuuksiaan.

Asiakkaiden – yksilöiden ja yritysten luotettava ja laadukas palveleminen on se asia, joka sytyttää minut liekkeihin. Arvo luodaan aina yhteisen tekemisen – vuorovaikutuksen ja oppimisen kautta. Asiakastyöskentelyni kulmakiviä ovat tinkimätön tarkoituksenmukaisuus, mutkattomuus, sekä toiminnan läpinäkyvyys prosessin kaikissa vaiheissa. Minulle on erittäin tärkeää tuottaa ratkaisuja, joiden vaikuttavuus on selkeästi mitattavissa. HRS:llä meillä on vertaansa vailla olevaa osaamista siihen laatuun ja asiakasymmärrykseen, jota haluan työssäni toteuttaa.

Kotona minut tekee onnelliseksi avopuolisoni sekä kaksi kissaa. Harrastan pelaamista sen monissa eri muodoissa: pallo-, video- ja lautapeleinä. Erityisesti sulkapallo ja squash ovat lähellä sydäntäni, mutta otan mielelläni haasteen vastaan likimain pelissä kuin pelissä! Juokseminen, luonnossa liikkuminen ja lukeminen mahdollistavat minulle levon sekä asioiden näkemisen laajemmassa perspektiivissä.

Arvo luodaan aina yhteisen tekemisen – vuorovaikutuksen ja oppimisen kautta. Asiakastyöskentelyni kulmakiviä ovat tinkimätön tarkoituksenmukaisuus, mutkattomuus, sekä toiminnan läpinäkyvyys prosessin kaikissa vaiheissa.