Essi Karvonen , PsM

Muistan elävästi sen hetken, kun kipinä työelämän psykologisiin ilmiöihin syttyi. Siitä asti olen ihmetellyt ja tutkinut johtamista, henkilövalintoja ja työyhteisöjen tavoitteellista toimintaa. Uskon, että oikeudenmukaisen yhteiskunnan avain on terveessä työelämässä. Minulla on kokemusta työpsykologin tehtävistä eri näkökulmista: työterveyshuollon, uraohjauksen, ammatillisen kuntoutuksen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa olen kohdannut ihmisiä työuran kaaren eri vaiheissa. Mikään inhimillinen ei minulle psykologina ole vierasta.

HRS Advisorsilla pitkän tähtäimen tavoitteet kohtaavat ripeän ja aikaansaavan työskentelyotteen, joka on myös minulle ominainen tapa tehdä työtä.

Nautin saadessani etsiä yhdessä asiakkaideni kanssa ratkaisuja usein hyvin hankalilta ja monimutkaisilta tuntuviin haasteisiin. Työskentelyotteeni kukoistaa nopeissa asiakasprosesseissa, mutta nautin myös saadessani pysähtyä kehittämishengessä pohtimaan yhdessä työelämän monimuotoisia ilmiöitä. Konsulttina parasta on asiakkaan kanssa yhteisen ymmärryksen ja oivallusten rakentuminen.

Kotini on Aurajoen rannalla, jossa saan nauttia Turun ainutlaatuisesta kulttuurista ja tunnelmasta. Vapaa-ajallani viihdyn saaristossa Cornelia-hevosen onnellisena omistajana. Inspiroidun myös keskusteluista ja yhdessäolosta ystävieni kanssa. Elämääni tuo rytmiä ja energiaa soul-, funk- ja rap-musiikki.

Työskentelyotteeni kukoistaa nopeissa asiakasprosesseissa, mutta nautin myös saadessani pysähtyä kehittämishengessä pohtimaan yhdessä työelämän monimuotoisia ilmiöitä.