Jenny Blom-Järvinen , M.Sc.A.

Aloitin HRS:llä vuonna 2018 ja oma fokukseni on ollut vahvasti vaativien asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason suora- ja yhdistelmähakujen parissa. Vahva kiinnostukseni liike-elämään ja erilaisiin urapolkuihin luovat vahvan pohjan rekrytointikumppanina toimimiselle. Työskentelen myös yrityksemme researcherina vahvistaen rekrytointiprosesseja.

Intohimoni ja kiinnostukseni kehittyneempiin ja viimeisimpiin hakuteknologioihin sekä erilaista tietoa hyödyntäviin järjestelmiin juontaa juurensa big data- maailmaan, jossa toimin muutaman vuoden maisteriopintojeni ohessa.

Rekrytoinneissa pidän tärkeänä kokonaisvaltaista ymmärrystä asiakkaan tarpeesta, tilanteesta, markkinasta ja tulevaisuuden tavoitteista. Jatkuvasti kehittyvän hakuteknologian osaaminen yhdistettynä vahvaan liiketoiminta- ja organisaatioymmärrykseen mahdollistaa parhaan mahdollisen tuen onnistuneeseen rekrytointiin. Olen toiminut tiiviisti erilaisten asiakkuuksien kanssa aina PK-yrityksistä pörssiyrityksiin niin research- kuin rekrytointitoimeksiannoissa.

Innostun herkästi pohtimaan ideoita ja väyliä löytääkseni tavoiteltua osaamista asiakkaani organisaatioon. Parhaassa tilanteessa ratkomme strategisia kysymyksiä rekrytoinnin sivussa. Uskon vahvasti, että ihmiset ovat yrityksen tärkein voimavara ja onnistuneilla rekrytoinneilla tuetaan yritysten kasvutavoitteita.

Maisterin tutkintoni suoritin hallintotieteellisessä tiedekunnassa keskittyen johtamisen aihealueeseen ja opintojani täydensin psykologian kursseilla. Kansainvälistä kokemusta minulle on kertynyt matkan varrella; olen saanut mahdollisuuden asua neljässä eri maassa ja avartaa näkökulmia eri kulttuureista.

Vapaa-ajalla minut voi löytää urheilun parista Tampereen Kaupin metsästä aina Alpeille asti. Voima- ja kestävyysurheilu on kulkenut mukanani koko elämän, maratoneja on tullut juostua jo useampi. Mieleenpainuvin hetki harrastusten parissa on Indonesian tropiikissa juostu täyspitkä maraton.

Kokonaisvaltainen ymmärrys asiakkaan tarpeesta, tilanteesta, markkinasta ja tulevaisuuden tavoitteista antaa hyvän pohjan tukea strategiaa oikeilla rekrytoinneilla.