Krister Botell , PsM

Tulin taloon HRS Advisorsille vuonna 2018, jossa omat kiinnostukseni työ- ja organisaatiopsykologiaan, kauppatieteisiin sekä liike-elämään yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. Koulutukseltani olen psykologi ja aiemmin olen työskennellyt mm. valmennuksen, arvioinnin ja kliinisen psykologian parissa. Näin ollen ihmisten kohtaaminen ja asiakaskokemus nousevat luontaisesti keskiöön, joka tukee liiketoiminnallista lisäarvoa ja tuloksellisuutta

Toimenkuvaani kuuluvat etenkin erilaiset suorahaku- ja rekrytointiprosessit monenlaisilla toimialoilla, esimerkiksi juridiikka, taloushallinto ja IT, mainitakseni muutaman. Syventyminen monentyyppiseen liiketoimintaan sopii uteliaalle luonteelleni. Tämän lisäksi psykologiset henkilöarvioinnit sekä valmennusprosessit, kuten outplacement-valmennukset, ovat keskeistä osaamistani. Laatu ja tarkkuus ovat minulle tärkeitä työssäni, mutta sen lisäksi luottamus ja hyvä yhteistyö ovat iso merkityksellisyyden lähde. Palvelen asiakkaitamme tarpeen mukaan vaivatta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Parasta HRS:llä ovat ihmiset. Kun hyvä ilmapiiri ja mukava työporukka yhdistyvät raudanlujaan ammattitaitoon, töihin on kiva tulla. Vapaa-ajalla minulle tärkeitä asioita ovat erilaiset liikunnan muodot, viime vuosina mm. seinäkiipeily. Olen myös innokas kulttuurin ja kahvilakulttuurin ystävä, ja saatanpa rentoutua esimerkiksi kirjallisuuden tai elokuvien parissa.

 
Laatu ja tarkkuus ovat minulle tärkeitä työssäni, mutta sen lisäksi luottamus ja hyvä yhteistyö ovat iso merkityksellisyyden lähde.