HRS Advisors

Tunneälykkäässä työelämässä menestyvät niin yritykset kuin yksilöt.

Vuonna 2012 halusimme luoda uudenlaisen – ketterän ja palvelevan – HR-yrityksen vaihtoehdoksi suurien ja melko konservatiivisten toimijoiden joukkoon. Siksi olemme aina panostaneet kulttuuriin, vaalineet avointa keskustelua ja valinneet joukkoomme ihmisiä, jotka tekevät töitä sisulla ja sydämellä.

Halusimme ymmärtää sekä ihmisiä että bisnestä, jotta voimme palvella molempia.

 

Kuuntelemme ja kuulemme, kysymme kysymyksiä ja pohdimme paitsi työpaikkaa myös toimintaympäristöä ja liiketoimintaa. Aina Pasin tilalle ei kannata ottaa uutta Pasia. Senkin sanomme suoraan.

Vuosien varrella meistä on tullut erittäin taitavia saattamaan oikeat ihmiset oikeisiin töihin. Lisäksi työelämän normeja haastavalle ajattelullemme ja tulevaisuusmyönteiselle asenteellemme näyttää olevan kysyntää asiakkaidemme keskuudessa. Niinpä tarjoamme tänä päivänä rekrytointipalvelujen ja henkilöarviointien ohella myös uraohjausta muutostilanteissa sekä johdon valmennusta ja mentorointia. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Turussa ja Tampereella, mutta palvelemme kaikkialla Suomessa ja Baltian maissa sekä tarvittaessa myös kansainvälisesti Praxi Alliance -verkoston kautta.

Mikäli kaipaat entistä parempia työsuorituksia, työpaikkoja ja työyhteisöjä, liity seuraamme. Humaani työelämä odottaa rakentajiaan.

Kuuntelemme ja kuulemme, kysymme kysymyksiä ja pohdimme paitsi työpaikkaa myös toimintaympäristöä ja liiketoimintaa.

Pia, Tarja & Toni