HRS Academy – Työnohjaus ja Coaching

Työnohjaus

Työssä kehittyminen ja menestyminen työelämässä

Hyvinvointi, merkityksellinen työ, oman työn hallinta ja taitava johtaminen ovat kultaakin kalliimpia oppeja, jotka ovat organisaation menestyksen kannalta ratkaisevia tekijöitä. HRS Academyn innostavat valmennukset johdattavat pohtimaan työelämän tärkeitä kysymyksiä.


Palveluihimme kuuluu mm. coaching ja digitaaliset valmennukset

HRS Academyn digitaaliset valmennukset tukevat työelämän käännekohdissa. Painit sitten urajumin kanssa, koet haasteita johtamisessa tai oman paikkasi löytämisessä, olet kohdannut kriisin tai mietit, miten saisit potentiaalisi parhaiten käyttöösi, tarjoamme sinulle ratkaisun. Autamme sinua tai tiimisi jäsentä kasvamaan ja kehittymään työelämässä sekä kulkemaan kohti yhteisiä tavoitteita.

Työnohjaus tuo uusia näkökulmia työelämän isoihin kysymyksiin

Tarjoamme oivaltavia, hauskoja ja kiinnostavia oppimissisältöjä, jotka johdattavat pohtimaan työelämän tärkeitä kysymyksiä valmennettavan omien kokemusten kautta. Psykologeina, työnohjaajina ja coacheina haluamme tarjota uudenlaisen lähestymistavan työssä kehittymisen teemoihin, luomme hyvät puitteet ja avaamme mahdollisuuden oppia uutta.

Valmennusohjelmat

  • Oman potentiaalin löytäminen
  • Uravalmennus
  • Työhön paluu uupumuksen jälkeen
  • Esihenkilönä kehittyminen

Ammattitaitoinen työnohjaus ja coaching

HRS Academyn valmennuksissa ammattitaitoinen työnohjaus ja coaching yhdistyvät 4–8 viikon mittaiseen digitaaliseen valmennusohjelmaan. Järjestämme valmennukset omalla helppokäyttöisellä oppimisalustallamme. Valikoimme valmennettavalle sopivan valmentajan, jonka kanssa hän tapaa henkilökohtaisesti 3–5 kertaa. Olemme tosi hyviä saattamaan oikeat ihmiset yhteen!

Mitkä asiat juuri sinulle tai valmennukseen tulijalle ovat tärkeitä? Työstämme valmennettavalle henkilökohtaisesti tärkeitä teemoja, jotka auttavat häntä kehittymään työssään ja menestymään työelämässä.

Pidämme valmennettavan suostumuksella tiiviisti yhteyttä hänen organisaatioonsa. Näin varmistamme, että uudet opitut asiat siirtyvät osaksi työarkea.

Poimintoja valmennusten teemoista

  • Itsetuntemus, työpersoonallisuus ja omat arvot
  • Oman osaamisen tunnistaminen ja arvostaminen
  • Sopusointuinen, aktiivinen rooli yhteisön jäsenenä
  • Hyvinvointi ja oman työn johtaminen
  • Tavoitteiden asettaminen ja motivaation ylläpito

Tao kun rauta on kuumaa

Halusimme tehdä valmennusohjelman, josta on aidosti hyötyä. Siksi loimme digitaalisen ja monikanavaisen valmennuksen, joka on tutkitusti tehokas tapa oppia uutta. Yhdistimme vaikuttaviin menetelmiin mielenkiintoista ajateltavaa ja hyödyllisiä arkeen kytkeytyviä oivalluksia.

Aikuisiällä ihminen oppii asioita, jotka ovat hänelle juuri sillä hetkellä tärkeitä. Muutokselle suotuisa aikaikkuna voi olla auki vain hetken, joten on taottava, kun rauta on kuumaa. Siksi valmennuksemme voi aloittaa ajasta ja paikasta riippumatta vaikka heti. Juuri silloin, kun sille on tarve.